Ilmoittautuminen

MITEN ILMOITTAUDUN?

Voit ilmoittautua verkossa osoitteessa www.opistopalvelut.fi/pietarsaari tai puhelimitse numeroissa 06 786 3256 / 06 786 3249. Ilmoittautumisten alkamispäivänä voit ilmoittautua myös opistotalolla.

Kurssien tunnukset ovat opinto-oppaassa kurssin nimen jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme yhteystiedot. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme ensisijaisesti tekstiviestillä.

Voit ilmoittautua halutessasi syksyllä myös kevätlukukauden kursseille. Ilmoittautuminen on sitova.

VOINKO PERUUTTAA?

Mikäli et osallistu kurssille, peruuta ilmoittautumisesi kolme (3) arkipäivää ennen kurssin alkamista ilmoittamalla siitä toimistoon.

Huomaathan, että useilla kursseilla syksylle ja keväälle on omat kurssinumerot.

Jos et aio jatkaa kurssia keväällä, muista perua erikseen myös kevään osallistumisesi. Ellet peru ilmoittautumista, peritään sinulta koko kurssimaksu, vaikka et olisikaan osallistunut tunneille.

MITEN MAKSAN?

Lasku kurssista lähetetään kotiosoitteeseen.

KUINKA KÄYTÄN ALENNUSSETELEITÄ?

Tyhy-, tyky-, liikunta- ja kulttuurisetelit

Voit maksaa myös seuraavilla seteleillä: Pietarsaaren kaupungin ja Optiman henkilöstön tyhyseteli, tyky-kuntosetelit, Smartum- liikunta- ja kulttuuriseteli. Kulttuuriseteli käy maksuna myös kielten kursseille. Liikuntasetelit käyvät maksuksi vain liikuntakursseille. Kurssiseteleillä maksetaan koko kurssimaksu.

Opettajat eivät ota vastaan alennusseteleitä. Toimita setelit henkilökohtaisesti toimistoon viimeistään kolmen (3) viikon kuluttua kurssin alkamisesta.

Eläkeläisten ja senioreiden (63+) sekä maahanmuuttajien opintosetelit

Opetushallituksen myöntämän avustuksen turvin voimme myös lukuvuonna 2016-2017 myöntää opintoseteleitä eläkeläisille ja senioreille sekä maahanmuuttajille. Opintosetelit käyvät opiston kaikille kursseille syyslukukaudella. Opintosetelin voi henkilökohtaisesti käydä täyttämässä toimistossa kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Seteleitä on jaossa rajallinen määrä 23.8. alkaen.

Opintosetelin arvo on 10 € . Yksi opintoseteli / opiskelija

OLEN TYÖTÖN, MISTÄ MAKSAN?

Mikäli olet pietarsaarelainen tai luotolainen työtön, voit opiskella työväenopistossa kahdella kurssilla syyslukukaudella ja kahdella kurssilla kevätlukukaudella ilman kurssimaksua. Kurssit voit vapaasti valita.

Ilmaisen kurssin saat todistamalla työttömyytesi kolmen (3) viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Kysy lisää TE-toimistosta.

Anna palautetta

ILO OPPIA OPISTOSSA!

 

 

 

 

Widgetalue (Sisältö)
Widgetalue (Alhaalla)