Kaupunginjohtaja Kristina Stenman: ”Sujuvat yhteydet ovat tärkeitä koko alueen elinkeinoelämälle”

17.09.2019

Pietarsaaren kaupunginjohtaja Kristina Stenman on tyytyväinen siihen, että aamulento Helsingistä Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle saadaan takaisin ja että Kruunupyystä Helsinkiin on suora lentoyhteys aamupäivällä.

– Alueen elinkeinoelämälle on erittäin tärkeää, että meillä on sujuvat liikenneyhteydet muun Suomen kanssa ja kansainvälisestikin. Nyt työtä jatketaan monipuolisten liikenneyhteyksien kehittämiseksi, jotta alueen kilpailukykyä vahvistetaan entisestään, Pietarsaaren kaupunginjohtaja Kristina Stenman sanoo.

Finnair ilmoitti eilen (16.9.), että yhtiö palauttaa aamulennon Helsingistä Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle maaliskuusta 2020 alkaen.

Aamulento Helsingistä lähtee kello 7.15 ja saapuu Kokkola-Pietarsaareen kello 9.50 (Kemin kautta). Kone palaa Helsinkiin kello 10.10, saapumisaika kello 11.20.

Aamulennon paluun ansiosta alueen saavutettavuus paranee. Suora aamupäiväyhteys Helsinkiin varmistaa saavutettavuuden, jos varhaisessa kello 5.30 lähtevässä yhteydessä ilmenee ongelmia.

Matkustajapaikkojen määrä viikossa kasvaa nyt noin 350 paikalla.

Kello 5.30 Kokkola-Pietarsaaren lentokentältä Helsinkiin lähtevä aamuvuoro jatkuu entiseen tapaan.

Täältä voit lukea lisää Finnairin aikataulusta Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren lentokentän välisestä yhteydestä.

Lisätietoa: Kristina Stenman, Pietarsaaren kaupunginjohtaja, 044 785 1411, kristina.stenman@pietarsaari.fi

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)