Kaupunki järjestää säännöllisesti asukasfoorumeita

03.05.2019

Kaupunki järjestää syksystä 2018 lähtien säännöllisesti asukasfoorumeita eli avoimia kokouksia, joissa asukkaat ja Pietarsaaressa toimivat henkilöt saavat lisätietoa ajankohtaisista aiheista ja voivat keskustella niistä kaupungin työntekijöiden ja päättäjien kanssa.

– Olemme tähän mennessä keskustelleet asioista, jotka tekevät Pietarsaaresta viihtyisän, kaupungin vetovoimasta ja keskustan kehittämisestä. Syksyllä järjestämme uusia asukasfoorumeita aiheista, joista asukkaat ovat antaneet vinkkejä. Aiheina ovat myös kaupungin suunnitelmat, joissa kaupunkilaisten mielipiteet ovat hyvin tärkeitä, kaupunginsihteeri Milla Kallioinen kertoo.

Kotouttamisyksikön monikulttuurinen yhteistyöverkosto on myös osa kaupungin työtä osallisuuden ja asukkaiden kanssa käytävän vuoropuhelun lisäämisessä.

Tapahtumat ovat yleensä kaksikielisiä eli ne pidetään suomeksi ja ruotsiksi.

Kaupunki kehittää parhaillaan kaikkia viestintäkanaviaan ja kaupunkilaisten mahdollisuuksia antaa palautetta kaupungin tekemästä työstä. Kaupungin kotisivuilla www.pietarsaari.fi on jo palautelomake tätä varten. Palautesivulla on erillinen linkki sosiaali- ja terveyspalveluita käsittelevään lomakkeeseen.

Lisätietoa: Kaupunginsihteeri Milla Kallioinen, 044 785 1651, milla.kallioinen@pietarsaari.fi


Invanarforum 20190325 Foto Jeanette Ostman2

Syksyllä järjestämme uusia asukasfoorumeita aiheista, joista asukkaat ovat antaneet vinkkejä.
Aiheina ovat myös kaupungin suunnitelmat, joissa kaupunkilaisten mielipiteet ovat hyvin tärkeitä,
kaupunginsihteeri Milla Kallioinen kertoo.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)