Kaupunki tarjoaa kesätöitä 82 nuorelle – lisätietoja löytyy tästä

30.03.2019

Joka vuosi Pietarsaaren kaupunki tarjoaa 16-26 vuotiaille nuorille mahdollisuuden kokeilla työelämää. Kesätyöpaikka voi antaa niin paljon: Kokemusta, tietoja, muistoja ja suhteita joita kantaa mukanaan lopun elämää.

Kaupunki saa tänä vuonna toivottaa 82 nuorta tervetulleeksi kesätöihin. Kaikkiaan 249 nuorta jätti hakemuksen, valinta on tehty arpomalla. Nuoret tulevat työskentelemään eri sektoreissa; päivähoito, vanhushuolto, kulttuuri ja vapaa-aika, matkailu, liikunta ja virkistys, kiinteistönhuolto, siivous, ruokapalvelu, puistot ja viheralueet. Nuoret työskentelevät 4 viikkoa tavallisesti.

Sinä, joka olet saanut kesätyöpaikan, tulet saamaan meiltä henkilökohtaisen sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan työpaikka, ajankohta ja esimiehen nimi sekä yhteystiedot.

Muista vahvistaa viimeistään 27.3.2019

Sähköpostissa on myös linkki kesätyöpaikan vahvistamista varten. Muista vahvistaa! Vahvistus tulee tehdä viimeistään 27.3.2019, myöhästyneitä vahvistuksia ei voida huomioida.

Kaikille nuorille järjestetään infotilaisuus 14.5.2019 klo 14.30 kokouspaikkana on Panama kaupungintalossa. Sisäänkäynti Alholminkadun puolelta. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt meillä tänä kesänä!

Sinulle, joka et tässä vaiheessa saanut kesätyöpaikkaa meiltä, haluamme ilmoittaa, että voi vielä mahdollisesti saada paikan siinä tapauksessa, että joku ei vastaanota saamaansa paikkaa. Silloin otamme sinuun yhteyttä niiden yhteystietojen kautta, jotka olet meille ilmoittanut.

Jos se ei onnistu, toivomme sinun hakevan uudestaan ensi vuonna.

Nimet on julkaistu suostumuksella, muille ilmoitetaan sähköpostitse.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)