Keskustelutilaisuus kestävästa kehityksestä ja ympäristökysymyksistä

26.01.2021

”Jos toteatte, että tuhlaamme tärkeitä oppitunteja, saanen muistuttaa teitä siitä, että poliittiset johtajamme ovat tuhlanneet vuosikymmeniä kieltämällä ja olemalla passiivisia.”

-Greta Thunberg-


Ilmasto ja ympäristö koskevat meitä kaikkia. Aikuisia, lapsia, yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja varsinkin poliitikkoja. Mitä Pietarsaaren poliitikot tekevät? Tekevätkö he riittävästi? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä suoraan Pietarsaaren poliitikoille.
Pietarsaaren kaupunginkirjasto järjestää ympäristöasioita ja kestävää kehitystä käsittelevän keskustelun 26.1.2021. Keskustelua johtavat Christin Furu ja Heimo Martikainen ja se järjestetään Pietarsaaren kaupunginkirjaston kansalaisareenassa. Keskustelu toteutetaan luonnollisesti koronarajoituksia noudattaen. Keskustelua voi myös seurata kaupunginkirjaston Facebook-sivun kautta. Kaupunginvaltuuston ja nuorisovaltuuston edustajat osallistuvat keskusteluun. Tervetuloa mukaan!


Voit kirjoittaa terveisesi kaupungin päättäjille ja muistuttaa heitä tärkeistä kysymyksistä, joita tulisi käsitellä keskustelutilaisuudessa. Lähetä viestisi tällä lomakkeella:


https://forms.gle/78SZ2uGQD5MhGay88


Voit mielelläsi jakaa viestiä ja julkaista omat toiveesi ja kysymyksesi omilla, koulun tai organisaation sosiaalisen median tileillä. Käytä aihetunnisteita #ohoolenvaikuttaja #hoppsanjagärenpåverkare + omia tagejasi. Voit myös lähettää viestisi osoitteeseen kansalaisareena@jeppis.fi.


Kevään aikana järjestetään lisää keskustelutilaisuuksia, tapahtumia ja teemoja.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)