Lifehacks, uintikivaa ja rap-workshop syyslomalla (v. 42)

09.10.2019

Pietarsaaren kaupunki tarjoaa seuraavaa ohjelmaa syyslomalla 14.–18.(19.) lokakuuta.

Ruotsinkielinen Arbis järjestää seuraavat kurssit: FlashMob-tanssi 1.–3. luokille (torstaina ja perjantaina 10.00–12.00), FlashMob-tanssi 4.–6. luokille (torstaina ja perjantaina 12.00–14.00) ja Lifehack-kurssi 8–12-vuotiaille (maanantaina ja keskiviikkona klo 13–15). Lisätietoja ja ilmoittautuminen Arbiksen verkkosivustolla (hakusana "höstlov").

Uimahalli järjestää uintikivaa 6–9-vuotiaille (tiistaina 10.00–11.00 ja 11.00–12.00). Tilaisuus maksaa 5 euroa ja vaatii ennakkoilmoittautumisen osoitteessa liikuntatoimisto@pietarsaari.fi. Uimakoulu järjestetään maanantaista perjantaihin. Rekisteröidy yllä olevan osoitteen kautta. Lauantaina (19.10.) järjestetään Poolrace klo 11.00–15.00 ja Candlelight Swim klo 17.00–19.00. Lisätietoa uimahallin nettisivuilta.

Nuorisotoimisto järjestää ohjelmaa sekä ala- että yläkoulujen oppilaille. Nuoremmille ohjelmaa järjestetään maanantaista keskiviikkoon, muun muassa elokuvanäytöksiä ja rap- workshop. Yläkoululaisille ohjelmaa järjestetään tiistaista perjantaihin, muuan muassa keilausta/frisbeegolfia ja sipsipaja. Tupis on avoinna yläkoululaisille myös lauantai-iltana. Lisätietoa Nuorisotoimiston nettisivuilta.

Pelimatto kirjastossa

Kirjasto tarjoaa mahdollisuuden testata "Magic Carpet" -pelimattoa tiistaista lauantaihin kirjaston aukioloaikoina.

– Magic Carpet on interaktiivinen laite, joka herättää kirjaston lattian eloon. Kuvat projisoidaan satuhuoneen lattialle ja osallistujat voivat muun muassa pelata pelejä ja osallistua tietokilpailuihin. Laite sopii kaikenikäisille, sanoo lasten ja nuorten osaston johtaja Anna Gripenberg.

Lisätietoja pelimatosta tämän linkin kautta.

Kirjasto osallistuu myös kansalliseen kampanjaan #läslov #lukuloma vinkkaamalla mielenkiintoisista kirjoja. Lisätietoja kampanjasta osoitteessa www.lukuloma.fi.

Wava-opisto ja Pietarsaaren Suomenkielinen Työväenopisto pitävät taukoa toiminnastaan syyslomalla.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)