Pietarsaari – pieni kaupunki, suuri sydän – hakee KAUPUNKIKEHITYSJOHTAJAA

14.07.2021

Kaupungin strategiassa on kunnianhimoisia tavoitteita kaupungin kasvua ja vetovoimaa silmällä pitäen, tavoitteena saada kaupunkiimme uusia asukkaita ja uusia yrityksiä. Kaupunkikehitysjohtajalla on tärkeä tehtävä tavoitteiden toteuttamisessa.

Kaupungin hallintosäännön mukaan teknisen palvelukeskuksen johtajana on kaupunkikehitysjohtaja, jonka tehtävänä on teknisen toimialan ja kaupunkikehityksen yleisestä kehittämisestä ja johtamisesta huolehtiminen Pietarsaaren kaupungissa. Tekniseen palvelukeskukseen kuuluvat seuraavat toiminnot: Tilahallinto, Kaavoitus, Kunnallistekniikka, Mittaus ja maaomaisuuden hallinta, Ympäristönsuojelu ja Rakennusvalvonta.

Tehtäviin kuuluvat kestävän kaupunkiympäristön kehittäminen sekä kaupunkikehityshankkeiden vauhdittaminen ja toteuttaminen sekä työskentely yhdessä seudun muiden kuntien ja yhteisen kehittämisyhtiön Concordian kanssa virikkeisen asumis-, elinkeino- ja yrittämisympäristön puolesta sekä uusien yritysten perustamiseksi alueellemme. Lisäksi kaupunkikehitysjohtajan tehtävänä on kehittää koordinointia teknisen palvelukeskuksen eri toimialojen välillä sekä yhteistyötä muun kaupunkikonsernin organisaation kanssa.
Kaupunkikehitysjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä niiden lisäksi riittävä johtamistaito. Kaupunkikehitysjohtaja kuuluu kaupungin johtoryhmään ja johtaa teknisen palvelukeskuksen johtoryhmää. Kielitaitovaatimuksena on hyvät tiedot siinä toisessa kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Ansioksi lasketaan muun muassa kokemus kunnallisesta suunnittelusta tai muusta, monialaisesta/moniammatillisesta yhteistyöstä sekä kehittämistehtävistä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisen yhteydessä voidaan sopia enintään kuuden (6) kuukauden koeajasta. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään toistaiseksi.

Lisätietoa:
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Owe Sjölund, puh. 0400 666 202
Kaupunginjohtaja Anne Ekstrand, puh. 044 785 1410

Lähetä hakemuksesi 13.8.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, hakuavain 364065.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)