Rettig Sport Center: Huipputulos 9 000 asiakasta kuukauden aikana

16.11.2018

Rettig Groupin sponsorisopimuksen ansiosta lapset ja nuoret voivat saada taloudellista tukea urheilutoimintaan osallistumisessa. Kaupunki jatkaa hallin kehittämistä toiveiden ja resurssien mukaisesti.

Rakenna-sisusta-asu -messut järjestetään toista kertaa huhtikuussa Pietarilan aikaisemmassa tehdaskiinteistössä - Rettig Sport Centerissä. Ennen sitä ja sen jälkeen ensisijaisesti urheiluseurat, yritykset, organisaatiot, koulut ja yksityishenkilöt vuokraavat yli
3 000 neliömetriä suurta hallia.

Etsimme myös yrittäjää, joka voisi harjoittaa kahvilatoimintaa hallissa.
(Liikuntatoimenjohtaja Tove Jansson)

Rettigin vanhan teollisuushallin muutostyöt liikuntalaitokseksi aloitettiin vuonna 2016. Kaksi vuotta myöhemmin halli oli valmis, ja tänä päivänä siinä pelataan muun muassa salibandyä, futsalia, sulkapalloa, pöytätennistä tai pidetään voimistelutunteja.

Prosessin aikana kaupungin urheiluseuroilta tiedusteltiin hallissa harjoittelun tarpeita ja kiinnostusta, ja kaupunki jatkaa hallin kehittämistä toiveiden ja resurssien mukaisesti.

– Etsimme myös yrittäjää, joka voisi harjoittaa kahvilatoimintaa hallissa, sanoo liikuntatoimenjohtaja Tove Jansson.

WP 20180625 14 25 36 Pro Rettig Sport Center huvuddorr4

Pietarilassa sijaitsevaa Rettighallia käyttävät yritykset, seurat, koulut ja yksityishenkilöt, jotka haluavat pelata salibandya, futsalia, sulkapalloa, pöytätennistä tai harjoitella voimistelua.

Taloudellista tukea lasten ja nuorten urheilutoimintaan

Hallia käyttävä ostaa kulkukortin ja varaa ajan liikuntatoimistosta. Kulkukortilla asiakas pääsee käyttämään hallia varaamallaan ajalla. Vapaat ajat ilmenevät kaupungin kotisivuilla olevasta varausjärjestelmästä.

Lokakuulta saatujen tietojen mukaan viime vuoden huippulukema on huhtikuulta, jolloin hallia käytti kuukauden aikana yli 9 000 asiakasta.

Kaupungin sivistyslautakunta ja liikuntajaosto sekä liikuntatoimisto tekevät aktiivista
työtä viihtyisän ympäristön luomisessa kaupungin nuorille.

Kaupunki on tehnyt kymmenvuotisen sponsorisopimuksen Rettig Groupin kanssa, jonka mukaan neljäsosa sponsorirahasta käytetään niiden lasten ja nuorten tukemiseen, joiden on jostakin syystä taloudellisesti vaikeaa osallistua urheilutoimintaan.

– Kaupungin sivistyslautakunta ja liikuntajaosto sekä liikuntatoimisto tekevät aktiivista työtä viihtyisän ympäristön luomisessa kaupungin nuorille, ympäristön, joka innostaa Pietarsaaren ja lähiseudun aktiiviseen vapaa-aikaan, toteaa Jansson.

Lisätietoa: Tove Jansson, liikuntatoimenjohtaja, 044 785 1625, tove.jansson@pietarsaari.fi
Lisätietoa Rettig Sport Centeristä

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)