Minne olemme menossa? Vaikuta kirjaston tulevaisuuteen!

05.03.2020

Pietarsaaren kaupunginkirjasto kerää asiakaspalautetta 5.2.-5.3.2020.

Pietarsaaren kaupunginkirjasto täyttää pian 120 vuotta ja on toiminut yli 20 vuotta osoitteessa Runeberginkatu 12. Nyt me haluamme kuulla sinun mielipiteesii siitä, miltä meidän kirjastomme näyttää tulevaisuudessa. Vastaanotamme ilolla teidän näkökulmanne ja kehitysehdotukset.

Kaupunginkirjaston ensimmäisen kerroksen aulassa on esillä ilmoitustaulu, jonne voit käydä liimaamassa post-it-lappuja kehitysideoista ja parannusehdotuksista. Lasten- ja nuortenosastolla lapset voivat osalllistua piirtämällä oman unelmakirjastonsa.

Yksityiskohtaisemmat kommentit ja ehdotukset voi laittaa kirjekuoreen ja osoittaa kirjastonjohtajalle. Paperia ja kirjekuoria saa henkilökunnalta.

Kommentteja ja ehdotuksia voi myös lähettää sähköpostilla kirjaston yleiseen sähköpostiosoitteeseen kirjasto@pietarsaari.fi tai suoraan kirjastonjohtajalle osoitteeseen leif.storbjork@pietarsaari.fi.

Olet myös tervetullut antamaan palautetta raportista Pietarsaaren kaupunginkirjaston palvelukehityssuunnitelma. Ensimmäinen raportti, tammikuu 2020. Raportin on tehnyt sivistyslautakunnan nimeämä työryhmä. Raportti on ensimmäinen luonnos ja sen vuoksi viimeistelemätön (teksti suomeksi ja ruotsiksi). 

Tulostettu paperiversio on myös saatavilla Pietarsaaren kaupunginkirjastossa ensimmäisen kerroksen lainaustiskillä.

Aikaa antaa kommentteja ja ehdotuksia on Runeberginviikon keskiviikosta 5.2 aina torstaihin 5.3 asti.

Lisätietoa:
Linkki raporttiin (Pietarsaaren kaupunginkirjaston palvelukehityssuunnitelma, ensimmäinen raportti).
Kirjastotoimenjohtaja Leif Storbjörk, 044 785 1274, leif.storbjork@pietarsaari.fi 

Siirry "Kaupunginkirjasto"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)