Kesätoiminta

Kesatoimintaa

Liikuntatoimisto järjestää kesätoimintaa lapsille, jotka ovat syntyneet 2009-2013 välillä. Toiminta järjestetään arkipäivisin 6.6-22.6 klo 12.00-15.30. Voitte valita, jos osallistutte vain yhden viikon ajan tai useampina viikkoina. Yhteistyössa seurojen kanssa kokeilemme eri aktiviteettejä kuten lentopalloa, tennistä, skeittailua, keilausta, uintia, golffia, telinevoimistelua, kalastusta, yleisurheilua & ratsastusta.

Alla olevassa lomakkeessa voitte valita mistä aktiviteeteistä olette kiinnostuneita. Viikon aikana kaikkia aktivitettejä ei välttämättä pääse kokeilemaan, mutta valitkaa ainakin viisi eri aktiviteettiä. Jos haluatte olla samassa ryhmässä, kuin joku kavereistanne voitte lisätä sen lomakkeen loppuun.

Koska osa aktiviteeteistä on ulkona, pidätämme oikeuden ohjelmien muutoksiin huonolla säällä. Siksi on hyvä, että kaikki osallistujat pukeutuvat sään mukaisesti ja ottavat mukaan uima-asut joka päivä.
Kokoonnumme joka päivä uimahallin aulassa klo 12 ja jakaannumme ryhmiin ja sitten menemme yhdessä eri pisteille. Osallistujat voivat miellellään ottaa polkupyörän mukaan, jotta pääsemme helpommin liikkumaan toiminnan tapahtumapaikoille (lähi-alueelle). Ottakaa mukaan pientä välipalaa ja juotavaa.

Hinta:
40 € / viikko (viisi päivää)
90 € kaikki kolme viikkoa
20 € viimeinen viikko (kolme päivää)
Maksu maksetaan uimahallin kassalla. (Voitte tulla maksamaan päivän tai illan aikana).

Kesätoiminnan ohjajaat:
Johanna Nordman-Enlund
Marja Eriksson
Emilia Myntti
Otto Vesterback
Jesse Suvanto

Ajankohta: 6.6–22.6.2022
Osoite: Pietarinpuistikko 8, 68620 Pietarsaari
Jos kysyttävää, ottakaa yhteyttä:
Uimaopettaja Emilia Myntti 044 7851334
Erityisliikunnanohjaaja Marja Eriksson 044 785 1652

Ilmoittaudu täällä!

Widgetalue (Sisältö)
Widgetalue (Alhaalla)