Uimakoulut

Liikuntatomisto järjestää uimakouluja yli viisvuotiaille lapsille. Alkeis- ja jatkokurssit pidetään opetusaltaassa ja muut kurssit pidetään pääosin kilpaaltaassa.

Uimakoultujen tavoite on että lapset leikkien ja hauskojen harjoituksien kautta oppii uimaan. Uimakouluissa katsotaan että jokainen lapsi viihtyy sekä uimakoulussa että vedessä, ja yritetään antaa lapsille positiivinen mielikuva uinnista.

Uimakoulujen aikana lapsilla on mahdollisuus suoritta uinimerkki suorituksia, yksi merkki kuuluu kurssihintaan. Jos lapsi suoritta enemmän kuin yksi merkki uimakoulun aikana niin ne merkit maksaa 3,50€/merkki.

Kurssimaksu laskutetaan kun puolet kurssista on mennyt.

Uimaopettajana toimii Emilia Myntti.

Ilmoittaudu uimakouluun

 

Alkeiskurssi

Alkeiskurssi on tarkoitettu lapsille jotka eivät vielä osaa uida. Uimakoulussa totutellaan veteen, harjoitellaan kellumista, pinnalla liukumista ja reunalta hyppimistä. Harjoitellaan myös alkeisuintitekniikat. Uimakoulun tavoite on, että lapsi oppii kelluman vatsallaan ja selällään ja liukumaan pinnalla sekä oppii uimaan 10m.

Hinta: 90€ (9 krt)
Kurssit syyslomalla, lisätietoa vkolla 38.

  • Ma-Pe
  • Ma-Pe

 

Jatkokurssi

Jatkokurssilla harjoitellaan eri uintitekniikoita sekä opetusaltaassa että terapia-altaassa. Harjoitellaan myös pituus -ja syvyyssukellusta sekä erilaisia hyppyjä. Uimakoulun tavoite on, että lapsi parantaa uintitekniikkansa sekä oppii uimaan 25m selällään sekä vatsallaan.

Hinta: 90€ (9 krt)
Kurssit:

  • Ma-Pe

 

Harrastekurssi

Harrastekurssilla perehdytään uintitekniikkaan lisää ja harjoitellaan myös eri uintitekniikkojen lähdöt ja käännökset. Harjoitellaan myös perhosuintia. Kurssin tavoite on, että lapsi oppii uimaan 100m krooliuintia, 100m selkäuintia ja 100m rintauintia lähtöhypyllä sekä käännöksillä.

Hinta: 90€ (9 krt)
Kurssit:

  • Ma-Pe

 

Junior Lifesaver

Junior Lifesaver kurssi on tarkoitettu 10-15 vuotiaille lapsille. Minimivaatimus  osallistujilta on osata uida 200m. Kurssilla harjoitellaan ihmisten pelastaminen vedestä eri tekniikkoilla, välineillä ja otteilla. Hengenpelastamisen ja ensiavun lisäksi harjoittelemme myös sukellusta maskilla ja räpylöillä. 

Hinta: 40€ (4 krt)
Kurssit:

  • Ma-Pe


 

Widgetalue (Sisältö)
Widgetalue (Alhaalla)