Sommarverksamhet

Sommarverksamhet3

Idrottsbyrån ordnar sommarverksamhet för barn födda mellan 2009-2013. Verksamheten ordnas vardagar mellan den 6.6-22.6 kl.12.00-15.30. Ni kan välja om ni deltar endast i en vecka eller i flera veckor. I samarbete med föreningarna prövar vi på olika aktiviteter så som volleyboll, tennis, skating, bowling, simning, golf, redskapsgymnastik, fiske, friidrott och ridning.

I detta anmälningsformulär kan ni välja vilka aktiviteter ni är intresserade av. Under en vecka hinner man kanske inte prova alla aktiviteter men välj åtminstone fem olika aktiviteter. Om ni vill försäkra er om att ni kommer i samma grupp som en kompis kan ni lägga till önskemålet i slutet av formuläret.

Eftersom en del av aktiviteterna är utomhus förbihåller vi oss rätten att ändra aktivitet vid dåligt väder. Därför är det bra att ha oömma kläder samt med sig simkläder varje dag. Vi träffas varje dag i simhallens aula kl.12 och delar in oss i grupper och sedan far vi i samlad trupp till de olika aktiviteterna. Deltagarna får gärna ha med sig cykel så att vi har enklare att förflytta oss ( i närområdet). Ta gärna med ett litet mellanmål och något att dricka.

Pris:
40 € / vecka ( fem dagar)
90 € alla tre veckorna
20 € sista veckan ( tre dagar)
Avgiften betalas vid simhallskassan. ( Går att komma och betala under dagen eller kvällen).

Sommarverksamhetens ledare:
Johanna Nordman-Enlund
Marja Eriksson
Emilia Myntti
Otto Vesterback
Jesse Suvanto

Tidpunkt: 6.6–22.6.2022
Adress: Pedersesplanaden 8, 68620 Jakobstad
Om ni har några frågor kontakta:
Simlärare Emilia Myntti 044 7851334
Specialidrottsinstruktör Marja Eriksson 044 785 1652

 

Anmäl dig här!

 

 

Widgetområde (Innehåll)
Widgetområde (Nere)