Pietarsaari – pieni kaupunki, suuri sydän – hakee TALOUSSUUNNITTELIJAA

09.11.2021

Pietarsaari – pieni kaupunki, suuri sydän – hakee
TALOUSSUUNNITTELIJAA

Pietarsaaren kaupungin talousosasto kaipaa vahvistusta joukkoon. Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat hanketyöt, talousarvion seuranta, taloudellisten tietojen ja raporttien koostaminen sekä talousarvio- ja tilinpäätöstyössä avustaminen. Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös olla mukana kehittämässä kaupungin taloushallinnon prosesseja.

Kelpoisuusvaatimuksia ovat laskentatoimeen suuntautunut korkeakoulututkinto ja kirjanpidon ja laskentatoimen riittävä kokemus.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja kykyä toimia itsenäisesti. Ansioksi lasketaan muun muassa kokemus kunta-alan kirjanpidosta ja taloushallinnosta sekä kokemus sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimen täyttämisen yhteydessä voidaan sopia enintään kuuden (6) kuukauden koeajasta. Toimi täytetään toistaiseksi.

Lisätietoa:
Talousjohtaja Gunilla Höglund, puh. 044 785 1421

Lähetä hakemuksesi 3.12.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, hakuavain 394072.

Siirry "Kuulutukset"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)