Päikky

Pietarsaaren päivähoito ottaa asteittain käyttöön sähköisen järjestelmän läsnäolon rekisteröimiseen ja hoidon varaukseen päivähoidossa. 

Järjestelmän nimi on Päikky ja rekisteröinti tapahtuu päiväkodin matkapuhelimilla. Lapsen tullessa päivähoitoon näytetään ns. tunnistetta, jolloin rekisteröinti kirjautuu päiväkodin puhelimeen. Samoin toimitaan lasta haettaessa. Tunniste ei sisällä minkäänlaista tietoa lapsesta, ainoastaan numerosarjan, josta järjestelmä tunnistaa lapsen. Jos tunniste unohtuu kotiin, rekisteröinti hoidetaan kirjaamalla se käsin puhelimeen.

Lisätietoa asiasta liitteenä olevista ohjeista. Myös päiväkodin henkilöstö voi opastaa tunnisteen käytössä.

Ohje vanhemmille - näin alkuun Päikyssä (ID 9422)

Instructions for legal guardians - How to get started with Päikky

Järjestelmään sisältyy myös hoidonvarausjärjestelmä. Sen avulla vanhemmat varaavat edellisen viikon puoliväliin mennessä seuraavan viikon hoitoajat etukäteen tietokoneen kautta. Myös tästä on lisätietoa liitteenä olevissa ohjeissa. Varausta käytetään pohjana laskutuksessa.

Päikyn ohjeet

Päivähoito ottaa käyttöön järjestelmän, sillä haluamme hyödyntää olemassa olevaa tekniikkaa, jotta lapsityöhön jäisi enemmän aikaa. Järjestelmä helpottaa myös henkilöstön työajan suunnittelua ja päiväkodin toimintaa.

Lisätietoa päiväkodin johtajalta.

Kirjaudu sisään Päikkyyn 

Widgetalue (Sisältö)
Widgetalue (Alhaalla)