Postilakko vaikuttaa Pietarsaaren kaupungin laskutukseen

26.11.2019

Meneillään oleva postilakko vaikuttaa Pietarsaaren kaupungin laskutukseen. Alla on tietoa siitä, kuinka eri toimialat käsittelevät laskutusta lakon aikana.

Varhaiskasvatuksen sekä 1.- ja 2. vuosiluokan lasten aamu- ja iltapäivätoimintaa koskevat laskut tulostetaan lokakuun osalta ja toimitetaan päiväkoteihin ja aamu-/iltapäivätoimintaa järjestäviin paikkoihin, joissa ne jaetaan huoltajille. Sähköisen laskun tilaajat eivät saa paperisia laskuja.

– Olemme siirtäneet lokakuun laskun eräpäivää 15. joulukuuta saakka. Perheiden voi olla hyvä valmistautua siihen, että yleensä marraskuussa maksettavan laskun eräpäivä on nyt joulukuussa. Joulukuussa toimitetaan myös marraskuun lasku, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Matilda Engström.

– Jos varhaiskasvatuksessa olevan lapsen perhe haluaa maksaa lokakuun laskun jo marraskuussa, voi ottaa yhteyttä osastosihteeri Lena Rintaniemeen (044 785 1594, lena.rintaniemi@pietarsaari.fi) tai kanslisti Annika Vornaseen (06 786 3502, annika.vornanen@pietarsaari.fi) sivistysvirastossa, jolloin laskuille annetaan viitenumero. Jokaisella laskulla on oma viitenumeronsa, Engström sanoo.

Sosiaali- ja terveysvirasto ottaa yhteyttä puhelimitse - Pietarsaaren Vesi odottaa

Sosiaali- ja terveysvirasto ottaa yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse kirjeen sijasta. Tutkimukseen tai vastaanotolle kutsua odottavien asiakkaiden olisi hyvä varautua lakon aikana sosiaali- ja terveysvirastolta tulevaan puheluun ja vastata siihen.

Kiireelliset todistukset, päätökset, epikriisit ja kirjeet voidaan sopimuksen mukaan noutaa asianomaisesta yksiköstä. Laskut lähetetään tarvittaessa viiveellä ja pidennetyllä maksuajalla.

Pietarsaaren Vesi lykkää laskujen lähettämistä toistaiseksi. Laskutuspäivä on kuitenkin tämän vuoden puolella.

– Jos lakko näyttää jatkuvan vuodenvaihteen yli, mietimme asiaa uudelleen, kertoo Andreas Svarvar, Pietarsaaren Veden toimitusjohtaja.

Lisätietoa:
Matilda Engström, varhaiskasvatusjohtaja, 044 785 1426, matilda.engstrom@pietarsaari.fi
Pia-Maria Sjöström, vt. sosiaali- ja terveysjohtaja, 050 432 3964, pia-maria.sjostrom@pietarsaari.fi
Andreas Svarvar, toimitusjohtaja, Pietarsaaren Vesi, 044 785 1262, andreas.svarvar@pietarsaari.fi

 

Siirry "Liikunta ja urheilu"-sivulle
Widgetalue (Alhaalla)