Teaterresa till Wasa Teater: Botnia Paradise

14.06.2021

Följ med på Teaterresa till Vasa och se Botnia Paradise!

Lördagen 4.12.2021
Start från Busstationen i Jakobstad kl. 11.00 (1,5h ledig tid i Vasa innan föreställning)
Wasa Teater kl. 14.00, Kyrkoesplanaden 16

Pris: 52,50 € (inkl. platsbiljett och bussresa)
De flesta platserna på denna resa finns på läktaren. Till läktaren slipper man inte med hiss.

Längd ca 2,5 h
Åldersrekommendation från ca 6 år

Köp din biljett senast 18.11.2021 via Netticket.fi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bästa passagerare, humorgruppen KAJ med besättning hälsar er varmt välkomna ombord på Botnia Paradise, Östersjöns billigaste kryssningsfartyg!
Vi finns här för att göra er resa så njutbar som möjligt. Buffén står dukad, tax-freen är välfylld och nattklubben väntar. Gör er redo att kasta loss med oss!

På färjan, det laglösa landet där Finland möter Sverige, är varje kryssning en livskris. Passagerare flyr vardagen medan besättningen kämpar för att hålla skorven flytande. Hänsynslöst prövar havet dem alla i en värld av tango, schlager och heltäckningsmattor.

Botnia Paradise är humorgruppen KAJs andra musikal. Det är en berättelse om vänskap, kärlek och att hitta sin plats i livet. Med värme och humor bjuds publiken med på en oförglömlig kryssning.

Vem gör Botnia Paradise?
Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård står för manus och musik. På scenen får de förstärkning av Wasa Teaters skådespelare Johan Aspelin, Jonas Bergqvist, Markus Lytts, Carola Sarén och Tove Qvickström. Dessutom medverkar gästerna Mathilda Kruse från Helsingfors och May Schjörlien från Sverige.

Regissör är Ida Kronholm. Kostymdesign görs av Linn Wara, scenografi av Mia-Irene Sundqvist och koreografi av Ida “Inxi” Holmlund.

Mask- och perukdesign görs av Fia Derghokasian, ljusdesign av Kristoffer Svenn och ljuddesign av Dennis Lindén.

Orkestern med Patrick Lax, Stefan Lindblom, Peter Enroth och Robin Käldström leds av kapellmästaren Ralf Nyqvist. Musiken produceras av Janne Hyöty.

 

botnia paradise pressbild scaled

 

Gå till "Nyheter"
Widgetområde (Nere)